Güne Nevşehir zahire pazarında AK PARTİ Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte esnaf ziyaretleriyle başlayan Açıkgöz, ardından Gülşehir ilçesinde AK PARTİ Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’nin seçim çalışmasına iştirak etti.

Nevşehir Zahire Pazarımızda yerel yönetimlerin, ekonomimizin can damarı kadim esnaflarımızla ve aziz hemşerilerimizle bir aradayız.

“31 Mart 2019 seçimlerinde #ÖnceMilletÖnceMemleket diyerek milletimizin zaferini yine milletimizin desteğiyle kazanacağız. Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile Nevşehir’de AK Belediyeciliğe devam diyeceğiz. İlçelerimizde ve beldelerimizde AK Belediyeciliği daha çok hizmetle taçlandırmaya, gece gündüz demeden milletimizin 7/24 hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, milletimizin partisidir.” @Akparti

Gülşehir’imizdeyiz.

İyi Partili Gülşehir Belediye Meclis Üyesi Raşit Kılıçkaya, AK PARTİ rozetimizi yakasına takarak AK PARTİ ailemize katıldı.

“AK Parti’mizin en büyük referansı Türkiye’ye ve şehirlerimize kazandırdığı hizmetlerdir. AK Parti; tevazu, samimiyet ve gayret ile hizmet üreten, milletinin bekası için çalışan, gönül belediyeciliğiyle gayret gösteren bir partidir.

Gülşehir, AK Belediyeciliği #GönülBelediyeciliği’ni hak ediyor. 31 Mart’ta Gülşehir Avukat Fatih Çiftçi ile #ÖnceMilletÖnceMemleket diyor.”

İçinden ırmağı akan, gönlü geniş aziz hemşerilerimizin ilçesi, güller diyarı Gülşehir’imizdeyiz.

“31 Mart’ta sizlerin desteğiyle milletimizi,Gülşehir’i, Avukat Fatih Çiftçi’yibirlikte kazandıracağız. AK PARTİ hükümetinin nimetleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşuyla AK hizmetlere dönüşüyor. Gülşehir’imiz doğalgaza ve asfalta AK yatırımlarla kavuştu. Yeni projelerimizi sizlerin desteğiyle, AK kadrolarla hayata geçireceğiz. Büyüyen, gelişen, istihdamı artan, yaşanabilir Gülşehir için tevazu, samimiyet ve gayret ile Fatih ÇİFTÇİ başkanımıza desteklerinizi bekliyoruz.”

Gülşehirli hemşerilerimizi, kadim esnaflarımızı ziyaretimize İl Başkanımız Rauf Yanar ve AK sevdalılarla birlikte devam ediyoruz.

“Gülşehir’imizde,Nevşehir’de, Türkiye’de hem millet hem AK Parti olarak birlik ve beraberlik içinde 31 Mart seçimlerimizde milletimizin zaferiyle aydınlık geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz. Milletimiz kazanacak. Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftçi’ye oy vermekle Gülşehir’imiz kazanacak.#ÖnceMilletÖnceMemleket” @akparti @akparti.nevsehir