Seçim çalışmalarını sürdüren AK parti Nevşehir Milletvekili Adayları, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve kurum personelini ziyaret etti.

İlk olarak Gülbahçe önündeki AK Parti 
Aday Tanıtım Standını ziyaret eden 26.Dönem AK Partili Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider ,daha sonra Karayolları Bölge Müdürlüğü ziyaretinde bir süre sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 
Karayolları çalışanlarıyla da bir süre sohbet eden Vekil Adayları, işçilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.
AK Parti Milletvekili Adayları ve beraberindeki partililer, burada da personelden 1 Kasım erken genel seçimleri öncesi destek istedi.

" Nevşehir , 1 Kasım'da AK Parti diyecek "

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasın da 13 yıllık Ak Parti hükümetinin sağladığı istikrarın devamı için 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu vurgulayarak " Ülke siyasetinde sağlanan istikrarın sekteye uğratılması için iç ve dış yapılar ortak hareket ettiler. Bu güçler ile tek başına mücadelesini sürdüren Ak Parti kadroları aynı zamanda ülke tarihinde eşi benzeri olmayan yatırımlar gerçekleştirdi. Bu durumdan rahatsız olanların ortak hareketleri ile gezi eylemleri, 17 Aralık olayları gibi ülkemizde birçok terörizm hareketleri gerçekleştirdiler. Tek amaçları vardı oda güzelim ülkemizin son yıllardaki sağlamış olduğu yükselişini engellemekti. 7 Haziran seçimlerinin ardından bir kez daha görüldü ki Türkiye’nin yeniden Ak Parti iktidarının sürdürülmesidir. Bizde bu amaçla 1 Kasım seçimleri için gecemizi gündüzümüze katarak, yorulma ve dinlenmek bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz.Allahın izni ve halkımızın teveccühleriyle 1 Kasım Erken Genel seçimlerinde Nevşehir'de 3-0 " Türkiye'de yeniden güçlü ve tek başına bir İktidar olarak gümbür gümbür  geliyoruz." diye konuştu.