AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 2000 Evler mahallesi Zübeyde hanım caddesindeki esnafla bir araya geldi. Esnafın Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Yanar ve Milletvekili Adayı Açıkgöz seçimlerde destek istedi. 

Açıkgöz: "24 Haziran seçimlerinde Nevşehir'den rekor oy beklediğini söyledi."

Nevşehir Esnaf ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, "Zübeyde Hanım Caddesindeki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyarete devam ediyoruz.“AK Parti milletimize hizmetin, projenin, yatırımın sadece adını anmakla kalmıyor, 16 yıldır örneklerini sergiliyor Yaparsa Yine AK PARTİ yapar ....Nevşehir, 24 Haziran’da desteğe devam diyor.” dedi.

Milletvekili Adayı Açıkgöz, yaklaşan seçimler öncesi Nevşehir genelinde Seçimin nabzını görüyoruz. Gerçekten vatandaşlarımız çok ciddi bir destek veriyorlar. Nevşehir'imiz AK Parti’ye her zaman en güçlü desteği verdi. Bunu görmekten de son derece memnunuz. Bugün Türkiye'nin geleceği ile ilgili projesi olan parti AK Parti. Türkiye'nin sorunlarını çözmeye yönelik ciddi yaklaşımları gerçekçi yaklaşımları olan tek parti AK Parti. Çok şükür Nevşehirli hemşehrilerimizde bunun farkındalar. Gittiğimiz her yerde 7'den 77'ye vatandaşlarımız bizleri bağrına basıyor. Seçim kararlarını çoktan verdiklerini söyleyen hemşehrilerimiz; Huzuru, istikrarı ve Güçlü bir Türkiye için tüm mazlumların umudu Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ile yola DEVAM tercihinde bulunacaklarını söyleyerek, 24 Haziran'da rekor oyla bunu taçlandırmak istediklerini söylüyorlar.  Bunu görmekten de son derece memnunuz. Dualarıyla ve destekleriyle bizlere güç veren Nevşehirli tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Bizlerde bu sorumlulukla birlikte Yüce Milletimize; "Güçlü Yönetim, Güçlü Meclis, Güçlü Bir Türkiye" vaat ediyoruz. Allah'ın izniyle 25 Haziran sabahına Vakit NEVŞEHİR Vakti VAKİT TÜRKİYE Vakti diyerek Ya Allah Bismillah diyerek, hiç vakit kaybetmeden kollarımızı sıvayıp yolumuza Aziz Milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi. 

Yanar: “Nevşehir Halkımızın kararı yine AK Parti ve Erdoğan’dan yana”

24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını ifade eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da; "Cumhurbaşkanımıza ve değerli halkımıza layık bir hizmetkar olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ederek sadece seçimlerde değil vatandaşlarımızla her zaman bir araya geliyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve kuvvet ile 2023,2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

AK Parti’nin milletle el ele vererek girdiği her seçimden zaferle çıktığının altını çizen Yanar, “AK Parti'miz ve Sayın Cumhurbaşkanımız, 24 Haziran ve sonrasında da aziz milletimizin en büyük temsilcisi olmaya devam edecek, kalkınmaya, istikrara ve şahlanmaya 'Devam' denilecektir. Vatandaşlarımızda görüyor ve biliyor ki Bizim tek derdimiz var o da : "Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet " ve beraberinde Güçlü bir Türkiye. 24 Haziran'da Nevşehir'imiz de de Vakit Türkiye Vakti. Durmak Yok Yola Devam. Rabbim mahçup etmesin. dedi.