AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran sadece Türkiye açısından değil, tüm umudunu Türkiye’ye bağlamış Ümmet açısından da önemli bir tarihtir. Dünya mazlumlarının ümidi olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzuna yüklenen yüke omuz verip, Ümmet davasının zafer kazanacağı bir gündür.” dedi.

Açıkgöz açıklamasında şunları ifade etti; Bu seçimi özellikli kılan birinci husus Türkiye’nin önemli bir makasın eşiğinde olması, yeni bir sistemle birlikte daha da güçlü, dünya liderleri klasmanına çıkmasıdır. İkinci husus ise tarih boyunca bu milletin yüklendiği Ümmet’e baş olma görevinin üzerimize yüklediği sorumluluklardır.

Bugün dünya milletleri mazlum ve zalim olarak ikiyi ayrılmış durumdayken, zalimin oku dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çevrilmişken, bu milletin istikbalini düşünen hiçbir sağduyu sahibi vatandaşımız bu sorumluluktan geride durmamalıdır. Peki zalimin oku bizim liderimizin ve ülkemizin üzerindeyken, mazlumun duasının gücünü yok mu sayacağız. Bizim en büyük gücümüz, kendi inancımızın yanı sıra, Ümmet coğrafyasından sağanak yağmur gibi üzerimize yağan hayır dualarında gizlidir. Gün mücadele günüdür, gün yeniden dirilişin günüdür. Gün bu vatan için can vermiş yiğit şehitlerimizden ve gazilerimizden helallik isteyip, onların bıraktığı davanın neferleri olarak kale burçlarını terk etmeme günüdür. Gün çarenin adresi liderimizin yoludur.

24 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Açıkgöz, “Anadolu'nun kadim kenti Nevşehir'imizde nabız ne ise Türkiye’de de nabız o. Nevşehir'in nabzı çok güzel, elhamdülillah Türkiye’nin de çok güzel oalcak olacak” dedi.

Artık seçim sathıbda Elhamdülillah “Tepkiler gayet olumlu. Çünkü 24 Haziran seçimlerini insanlar gerçekten Türkiye’de ki tarihi bir seçim olduğunun çok farkındalar. Dolayısıyla bu seçime milletin istikbali ve istiklali açısından önemli bir karar olduğunu biliyorlar ve bu bilinçle milletimizin zihni, kararı berrak ve yolumuza devam edeceğiz. Nevşehir'imiz bu konuda AK Partiyi uzun zamandır güzel gücüyle, birlik, beraberliğiyle destekleyen bir şehir. Nevşehir'in nabzı Türkiye'nin 24 Haziran Kararını Gösteriyor diyen Açıkgöz: Nevşehirli Hemşerilerimiz kararını vermişler. Onlar herşeyi artık çok iyi biliyor görüyor duyuyorlar. Bizim tek derdimiz Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Vatan ve Tek Millet gerisi teferruat. Allahın izni ve halkımızın destek ve teveccühleri ile 24 Haziran’da milletimizin vereceği yetkiyle önümüzdeki 5 yıl da Türkiye’yi 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonuyla buluşturmak için daha fazla çalışan Sn Recep Tayyip Erdoğan göreceksiniz. Durmadan çalışan AK KADROLAR GÖRECEKSİNİZ. 16 yıldır milletimiz kazandı; kazanmaya da devam edecek. #VakitTürkiyeVakti “