TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnaf ve vatandaşların sorularını cevapladı, sıkıntı, dilek ve şikayetlerini dinledi.

Her zaman halkın içerisinde bulunmaya özen gösteren Açıkgöz, esnaf ve vatandaşların günlük yaşamları ile ilgili talep ve beklentilerini de dinledi. 


Biz birlikte büyük Bir Aileyiz!

Açıkgöz vatandaşlara; “Sizin için önemli olan bizim için de önemlidir. AK Parti sizlerden aldığı güçle yoluna emin adımlarla gidiyor bu yüzden siz vatandaşlarımızın düşünceleri bizler için çok önemli. Unutulmamalıdır ki, Nevşehir büyürse Türkiye büyür, Nevşehir kalkınırsa Türkiye kalkınır, Nevşehir güvenliyse Türkiye güvenlidir.” ifadesini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti’nin 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldığını belirterek; “AK Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Açıkgöz; Medeniyetlerin beşiği kadim şehrimiz Nevşehir’imizde esnaflarımızı tek tek ziyaret ediyor, hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. Hemşehrilerimizn göstyermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.