Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl "Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur'an Olsun" sloganıyla düzenlenen yaz Kur'an kursları, Nevşehir'de büyük ilgi gördü. 

Nevşehir İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocukların okul dönemi dışında da sosyal ve sportif etkinliklerle buluşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen 'Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur'an Olsun' projesi büyük ilgi görüyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Alibey Camiinde öğrenim gören yaz Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret etti. Açıkgöz'e Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'te eşlik etti.

Açıkgöz; “Nevşehir'de Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur’an olsun” 

Milletvekili Açıkgöz; "‪Nevşehir Alibey Camimizde Aile-Çocuk Buluşmamızı gerçekleştirdik. Yarınımızın teminatı, güçlü Türkiye’nin emanetçileri‬ ‪‘Asım’ın Nesilleri’ çocuklarımızın yetişmesini görmek bizleri mutlu ediyor. Milli ve manevi değerlerimizi öğrenerek, özümseyerek gelişen nesillerimiz; güçlü Türkiye’nin de teminatı olacaktır" dedi.

Ellerinde Türk bayrakları ile kendilerini ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile cami çıkışında sohbet eden öğrenciler; Kurslarda verilen eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimiyle tatillerini değerlendirdiklerini söylediler.