AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Vatandaşları tek tek dinleyen Açıkgöz, ajandasına vatandaşların sorunlarını ve isteklerini not aldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların sorunları çözülme noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Açıkgöz:"Siyaset bir yana vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmak, gönüllerine girmek bizim en büyük hedefimiz, zaten gerisi gelir" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: “Bugün Partimizde talep, sorun ve düşüncelerini dinlemek üzere hemşerilerimizle buluştuk. Vatandaşımızın düşüncesi bize ışık tutuyor. Artık düzenli bir şekilde periyodik hale getirdiğimiz programla doğrudan Nevşehirli hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Milletimizle birlikte kurduğumuz AK Parti’mizi geleceğe de milletimizle birlikte taşıyacağız. AK PARTİ, milletimizin partisidir.Teveccühleri ve düşünceleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.