AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Kamu Kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışanlarla sohbette bulunduk, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattık, insanlarımızın Dua ve desteklerini aldık" dedi.

27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir İşkur İl Müdürlüğü, Nevşehir SSK , Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü nü ziyaret etti.

Nevşehir'de 3-0'a doğru güzel bir hava yakaladıklarını belirten Açıkgöz, 16 yıllık birikimimle durmadan yorulmadan Nevşehir'imize ve tüm ilçelerine hizmet etmek için bu yola çıktık diyerek sözlerine şu şekilde devam etti. Nevşehir SGK İl Müdürlüğümüzü ziyaretimizde hemşerilerimizle de hasbihal ettik. “AK Parti sadece vaat veren, sadece konuşan parti değildir. Recep Tayyip Erdoğan, ne yapabilecekse onu söyleyen bir liderdir. Allah razı olsun. Emeklilerimize iki baramda 1.000’er TL’lik ikramiye verdik. Emeklisine, çalışanına 16 yıldır destek olan AK Parti’dir.

Yaparsa Yine AK PARTİ Yapar...

AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, “16 Nisan’da sistem değişikliğini içeren bir referandum yaptık. Aziz Milletimiz yüzde 52 oranında verdiği oyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önünü açtı. Şimdi önümüzde pazar günü 24 Haziran seçimleri var. Ben yine halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum. İnşallah hem Nevşehirli hemşehrilerimiz, hem de ülkemiz için hayırlı olacak” dedi.

Açıkgöz, “24 Haziran sadece Türkiye açısından değil, tüm umudunu Türkiye’ye bağlamış Ümmet açısından da önemli bir tarihtir. Dünya mazlumlarının ümidi olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzuna yüklenen yüke omuz verip, Ümmet davasının zafer kazanacağı bir gündür.” dedi.

Açıkgöz’e Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve partililer eşlik etti.

İşte Açıkgöz'ün kurum ve kuruluş ziyaretlerinden notlar:

Nevşehir İşkur İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. “İş gücünü ve istihdamı bir araya getiren İşkur, meslek edindirme anlamında da milletimize katma değer sağlamaktadır. Çalışan, üreten ve gelişen Nevşehir, ekonomisi güçlü Türkiye için 24 Haziran’da Durmak Yok Yola Devam

Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulumuzu ziyaret ettik.‬ ‪“Hayat boyu öğrenme imkanını sağlayan eğitim öğretim kurumlarımızda gencimiz, yaşlımız, kadınımız, erkeğimiz kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Okuyan, gelişen, üreten Türkiye için çalışıyoruz.”

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünü ziyaret eden Açıkgöz:‪“Gençlerimizin ahlaklı, sağlıklı ve güvenli bir şekilde yetişmesi için çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük gücü geleceğimizin teminatı gençlerimizdir. Gençlerimizin mutlu yarınları için Durmak Yola Devam Vakit Gençler Vakti “ dedi.

Açıkgöz:TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimizi ziyaret ettik. “Türkiye son 16 yıldır hızla büyüyen, hayatın her alanında gelişen bir ülke oldu.Milletimizin yarınları için dünden daha fazla çalışmalı, yarına daha büyük hedefler koymalıyız.Hedefimiz güçlü Türkiye.”