TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili Narlı vatandaşlarla sohbet etti. Referandumdan çıkacak evet kararıyla güçlü ve büyük bir Türkiye’nin kapıları açılacağını belirten Açıkgöz, "Nar kasabasında hemşehrilerimizi dinliyor, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’ni anlatıyoruz. Görüyoruz ki Nevşehir kararını vermiş, Nar halkımız kararını vermiş. 16 Nisan’da evet ile kazanan Türkiye, kazanan milletimizin kendisi olacaktır" dedi.

Açıkgöz, "Nevşehir'den güçlü bir EVET çıkacak"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Evet" kampanyasında Nevşehir halkından büyük bir teveccüh gördüklerini söyledi.
Açıkgöz, özellikle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sürecinde vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, "Onlara bu süreci anlatmaya ve paylaşmaya çalışıyoruz. Ülkemizin bekası için özellikle istikrar için yollara bir defa daha düştük. Bu anlamda 'evet' kampanyasını tüm vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan bir teveccüh görüyoruz ve bu bizi milletimiz adına, memleketimiz adına mutlu ediyor" dedi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum da Nar'dan da güçlü bir şekilde "evet" çıksın istediklerini ifade eden Açıkgöz, "Bunun için Nevşehir'de birebir, kapı kapı gezerek anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah güzel bir netice ile Nevşehir'de 'evet' çıkacak kanaatindeyiz. Ben şimdiden ülkemiz için memleketimiz için milletimiz için en iyi neticenin çıkmasını temenni ediyorum. Nevşehir'imiz inşallah Türkiye'yi ve bu milleti tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı mahcup etmeyecek. Bir defa daha bugünkü misafirperverliklerinden dolayı Narlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Nar kasabası ziyaretinde Milletvekili Açıkgöz’e, AK Parti Nevşehir Merkez ilçe yönetimi ve Ak parti Nar Belde Başkanı Mustafa Taşkıran
’da eşlik etti.

İşte EVET için Sebeplerimiz;

"Yeni sistemde devletle millet arasına hiç kimse giremeyecek. Vesayetçilere artık Türkiye'de yer yok. EVET

Yeni sistem görev alanlarını net olarak tanımlıyor. Kuvvetler ayrılığını keskin çizgilerle belirliyor ve uzlaşmayı getiriyor. EVET

Millet olarak yaşadığımız olaylar, tecrübeler ve 15 Temmuz hain darbe girişimi; anayasa değişikliğinin şart olduğunu ortaya koydu. EVET

Türkiye, 2016 yılında %2,9, sanayide ise %4,5 büyüdü. 16 Nisan'da da #Evet oylarıyla Türkiye ekonomisi hızla büyümeye devam edecek.

Türkiye'de ilk defa milli iradeyle sivil bir anayasa değişikliği yapılıyor. Milletimiz geleceğine sahip çıkıyor; Kararimiz Net Oyumuz Evet "