AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa  Açıkgöz,  Nevşehir'den sonra Meclis çalışmalarının başlaması üzerine gittiği Ankara'da da vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.


AÇIKGÖZ AK PARTİ TEŞKİLTIYLA KIZILAY'DA DEMOKRASİ NÖBETİNDE...

Açıkgöz, dün akşam saatlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla binlerce vatandaşın demokrasi nöbeti tuttuğu Kızılay Meydanı'na gitti. Vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Grup Başkanvekili Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çok sayıda Milletvekilleri ile mitinge destek veren sporcu ve sanatçılarla ile birlikte platformdan halkı selamladı. 

Açıkgöz, Nevşehir'in ardından bu kez Ankara Kızılay Meydanı'nda nöbet tuttu. 

Açıkgöz ilk olarak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gelerek burada bir süre vatandaşlarla birlikte Nöbet tutarken, ardından bu kez Ankara Kızılay Meydanı'na giderek Milli İrade ve Demokrasi Nöbetine katılarak sabahladı.


KOCAMAN YÜREKLİ İNSANLARIN ÜLKESİDİR TÜRKİYE

Açıkgöz, burada yaptığı açıklamasında Nevşehir'den Ankara'ya selam getirdiğini belirterek, ''Bu ülkede hiç bir şey kolay olmadı. Hiç bir şeyi kolay elde etmedik. Belki de o nedenle hiç kimse bu elde ettiklerimizi bizden kolaylıkla alamaz. Nevşehirimizde ve Tüm 81 İl'de halk sokaklarda. İşte aynı Nevşehir gibi bugün Ankara Kızılay Meydanı'nda da tarih yazılıyor. 15 Temmuz gecesi gerçekten hepimiz için uzun bir gece idi. Allah bize böyle bir gece daha  yaşatmasın. Ama o gün bütün dünya şunu gördü, ne tankla tüfekle yürekle oluyor bu işler yürekle. İşte o kocaman yürekli insanların ülkesi 
Türkiye. Ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlar, bizim insanımızın iman dolu göğsü oldukça hiç bir zaman gerçekleşemeyecek. Farklı görüşteki insanlar bugün burada. Bizi birleştiren bir duygu var ki vatan sevgisi. Bugün hepimiz vatanımıza, milli iradeye, demokrasi ve özgürlüklere sahip çıkmak için bir aradayız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin'' diye konuştu.


KÜLLİYE ÖNÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
Açıkgöz Kızılay Meydanı'nın ardından gece ilerleyen saatlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Açıkgöz, külliye önünde demokrasi nöbetinde olan halkla bir araya geldi. Sabahın ilk ışıklarına kadar külliye önünde kalan Açıkgöz, görevleri başındaki polis memurları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.


Başkent Ankara'nın Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı tepkilerini sürdürdü.

Demokrasi nöbetine siyasetin yanı sıra sanat ve spor camiasından isimler de katıldı.Alişan, Mustafa Ceceli, Emre Altuğ, Nihat Doğan, Davut Güloğlu, Berdan Mardini, Kutsi, Dilber Ay, Ece Erken ile radyocu "Afrikalı Ali', "Gezegen Mehmet", spor camiasından teknik direktörler Yılmaz Vural, Tugay Kerimoğlu ve Alpay Özalan, TRT Spor program sunucusu Ersin Düzen gibi isimler de destek için Kızılay Meydanı'na geldi. Mitinge Başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda Milletvekillerine TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'de eşlik etti.