Gündüz Nevşehir'de esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, akşam da Uçhisar belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Uçhisar Belediyesinin iftarında hemşerilerimizle iftarın sevincini paylaştık.‬ ‪“Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni dönemde de güven ve istikrarı güçlendirmek için çalışacağız.Yeni dönem;güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye’dir!”‬ dedi.

‪"Vakit Türkiye Vakti"

Burada bir konuşma yapan Açıkgöz, "Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla yola çıktık. AK Parti'nin bu ülkeye ve millete yapacağı daha çok hizmetler ver. Bizde AK Parti'nin neferleri olarak 24 Haziran seçimlerinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilleri olarak oylarınıza talibiz" dedi. 

Açıkgöz; ‘Tüm Teşkilatımızla Seçime Hazırız’

İftar proğramı sonrası Uçhisar belde teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, "Uçhisar Belde Teşkilatımızdayız.‬‪“Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan liderliğinde 16 yıldır AK Parti sadece vaat veren, sadece konuşan parti değildir. AK Parti sözünün arkasında duran, ne yapabilecekse onu söyleyen bir partidir. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi.

24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkmak istediklerini belirterek, buna inandıklarını ve iddialı olduklarını dile getirdi. Bu iddia ve inancı sahaya yansıtacaklarını dile getiren Açıkgöz “Nevşehir AK Parti olarak zafere hazırdır. İl Başkanımızla, Milletvekili Adaylarımızla, Belediye Başkanımızla ve tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden teşkilat olarak milletimizin kalbinde taht kurmaya devam ediyoruz” dedi.
Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem adayı Açıkgöz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 16 yıldır yaptığımız çalışmaların meyvesini seçimlerin anası 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde alacağımıza inanıyoruz. İrade, erdem ve cesaretle Türkiye’yi ve Nevşehir'i şahlandırmaya tüm teşkilatlarımızla hazırız” dedi.
Açıkgöz, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan Cumhurbaşkanı olarak görmek için tüm güçleri ve aynı şevkle çalışmalara devam edeceklerini, daha öncekilerde olduğu gibi Nevşehir'imizin yine milletin adamına, Cumhur’un İttifakı’na sahip çıkacağına emin olduğunu vurguladı.