AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Presmak isimli firmanın, sanayici ve işadamlarıyla işçilere yönelik olarak verdiği iftar yemeğine katıldı.  

2023’e UZANAN YOLDA GÜÇLÜ MECLİS VAZGEÇİLMEZ ÖNEM TAŞIYOR

İftar yemeği sonrasında konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.  

Açıkgöz,  16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen referandum ile birlikte Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçeceğini  ve bu sistemin de güçlü bir meclis yöntemiyle daha etkin şekilde işleyeceğini aktardı.

Açıkgöz:  “ 24 Haziran seçimleriyle birlikte iki nokta ülkemizin gündemine yerleşiyor. Biri Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi diğeri de ittifaklar. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi modelinde Meclis oldukça önemli. İnşaallah bu milletin ve ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Seçim öncesinde ‘ Recep Tayyip Erdoğan’a oy veririz, ancak Meclis seçimlerinde farklı bir partiye oy veririz’ düşüncesini birileri gizliden gizliye bir dizi algı operasyonları ile aziz milletimizi etkilemeye çalışıyor. Bu yeni hükümet modelinde güçlü Meclis oldukça önemli.  İnsanlarımızın aklını çelmeyi amaç edinen bu köklü fitneyi yaymaya çalışanların asıl hedefleri, Mecliste çoğunluğu elde edip, Erdoğan’ı etkisiz hale getirmek, Meclisi tıkamak,Bu sebeple bizlere bu konuda da uyanık olmak düşüyor. Oldukça sağ duyulubir yaklaşım ortaya koymamız gerekir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini gerçekleştirme yönünde rahat görev yapabilmesi için güçlü bir Meclis’e ihtiyaç var. Şimdi ortada iki ittifak var. Biri aziz milletimizin ellerinde sadece bayraklarıyla kahpe FETÖ terör örgütü mensuplarının yaptığı darbe girişimini etkisiz bırakmak için sokağa çıkarak verdikleri köklü bir kahramanlık destanı ile ortaya koydukları asil bir hareketle bu ülkeye sahip çıkanların ortaya çıkardığı Cumhur İttifakı, diğer yanda da 15 Temmuz gecesinde sokağa çıkanları mahkum ettirme düşüncesini paylaşan ve gerek  dünya görüşü ve gerekse de siyasi yöndeki görüşleri tamamen zıt olanların birleştiği,sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını ana hedef olarak belirleyenlerin ortaya koydukları ittifak. Ben onları Şer ittifakı olarak isimlendiriyorum. Adeta 15 Temmuz hain darbe girişiminin rövanşını almak amacıyla hareket ediyorlar. Bu Şer ittifakının 4 partisinin de temel düşüncesi, sırtını terör örgütleri PKK ve PYD’ye dayayan HDP Eş Genel Başkanının özgürlüğüne kavuşması. Ancak Türk Milleti, milletin ve ümmetin umudu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden daha fazla sahip çıkacak, onu güçlü Meclis ile daha rahat çalışmasına imkan sağlayacak. “ dedi.

Açıkgöz Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesinde ziyaretine ilişkin değerlendirmesinde "Nevşehir Organize Sanayi Bölgemizde Presmak’ın iftar ikramında müteşebbislerimizle, emektar işçi kardeşlerimizle iftarın bereketini paylaştık. Ekonomiyi silah olarak kullanarak bizi köşeye sıkıştırmaya çalışanlara 24 Haziran’da sizler gereken cevabı vereceksinizdir. Vakit Türkiye Vakti" dedi.