AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları için Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve üyelerini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'ün de eşlik ettiği ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığımızı ziyaret ettik. “Çiftçisini kaderine terk etmiş bir ülkeyi; ‘Milli Tarım Projeleri’ ile yerli ve milli tarımı teşvik eden Türkiye’ye birlikte dönüştürdük. Tarımda istikrarlı büyümenin ve gelişmenin devamı için 24 Haziran’da Vakit Türkiye Vakti” dedi.

Açıkgöz: 24 Haziran seçimlerinde ülkemiz yeni bir döneme girdi. Partimizin kuruluşundan bu yana geçen 16 yıllık süre içinde devletle milleti yeniden buluşturdu. Partimiz, yeni dönemde de güzel Türkiyemiz’i ve aziz milletimizi çok daha müreffeh yarınlara taşımada ve bu yolda milletimizin hizmetkarı olmaya devam etmede kararlıdır. Daha çok çalışacağız ve milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Hepinizin desteklerinizi ve dualarını bekliyoruz. Daha iyi bir gelecek ve daha iyi bir Türkiye için oylarınızı istiyorum” şeklinde konuştu.