AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Meclis Divan Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz'de Nevşehir ve Nevşehirli vatandaşlarımıza hizmet yapmak bizim boynumuzun borcudur’ dedi.

Nevşehirimizi 2023'e Hazırlayacağız..!

Açıkgöz açıklamasında;
 Biliyorsunuz ki Ak Parti’nin 2023 hayali var. Dünya’da söz sahibi olan ilk 10 ekonomi arasında girmek bizim hayalimiz, yine ecdadımızın mirasçısı olarak ve onların emanetini geliştirerek, değiştirerek çağın gereklerine uygun olarak tanzim etmek üzere 2023 hayalimiz var. Yine aynı şekilde Anadolu’yu yurt yaptığımız 1071’in bininci yılında inşallah Türkiye’de özgürlüğün, güvenin, kardeşliğin hâkim olduğu bir Türkiye oluşturmak istiyoruz.

Yeni dönemde inşallah AK Parti hükümetimizle Nevşehir'de yapılan hizmetlerimizi kaldığı yerden devam ettirerek halkımızın hizmetinde olacak. Hükümetimizden almamız gerekenleri zaten alıyoruz ama daha fazlasını almak için ve Nevşehir'in 3-0 hediyesini vefa borcumuzu ödemek için halkımıza hizmet ederek ödemek için çalışmaya devam edeceğiz. Siz kıymetli hemşehrilerimizden aldığımız dua ve güçle, vekillerimizle beraber, il, ilçe ve belediye başkanlarımızla Nevşehir'in sorun ve beklentilerine cevap vereceğiz’ diye söyledi.

NEVŞEHİR'İN GELECEĞİ PARLAK

Önceliğimiz Nevşehir'i Turizmle birlikte, bilim ve teknoloji yuvası haline getirmek istiyoruz diyen Açıkgöz, ‘Öğrenci sayımızı 30 binler yükseltmek niyetindeyiz. Yine bununla birlikte medeniyet göstergesi yollarımızı en kısa zamanda bitireceğiz. Havaalanı, OSB ile beraber Nevşehir'imizi genişleyen ve büyüyen Marka bir Nevşehir yapmak bizim boynumuzun borcu’ ifadelerini kullandı. 

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Milletvekili arkadaşlarımızla uyum ve işbirliği halinde yürüttükleri proje odaklı çalışmalar önümüzdeki günlerde meyvelerini verecektir dedi.


Nevşehirli vatandaşlar ise milletvekillerinin uyumunun Nevşehir'e hizmet olarak dönecek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti belirtiyorlar.