AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz,“Nevşehir’imiz Asrın lideri buluşacak, Sayın Cumhurbaşkanımızı Başkomutanımızı coşkulu bir kalabalıkla karşılayacağız inşallah.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Haziran 2018 Cuma günü saat 13.30’de Nevşehir'e gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Nevşehirli hemşehrilerimize hitap edeceği mitingin çok önemli olduğuna vurgu yapan Açıkgöz, mahşeri kalabalıkla tüm dünyaya Nevşehir'den mesaj vereceklerini dile getirdi.

7’den 70’e tüm hemşerilerini mitinge davet eden Açıkgöz; “8 Haziran 2018 Cuma günü şehrimiz açısından tarihi bir gün ve tarihi bir buluşma. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Anadolunun kadim kenti Nevşehir'le buluşacak. Türkiye’mize ağır saldırılar var, adeta kuşatılmaya, işgal edilmeye çalışılmakta ama buna karşı dimdik duran cesur yürekli başkomutanımız var, aziz milletimiz var. Cuma günü saat 13.30’da Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, milletin adamı, asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan Nevşehirli hemşehrilerimizle, Damat İbrahim Paşa'nın torunlarıyla buluşacak inşallah. Bu tarihi buluşmaya tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Bu tarihi ana şahitlik etmelerini istiyoruz.” Dedi.

Nevşehir'deki coşkulu kalabalık ile tüm dünyaya mesaj vereceklerini de belirten Açıkgöz şöyle konuştu; “Cuma günü tüm dünyaya mesaj verme günü, inşallah o gün insanlarımız sel olup akacak. Başkomutanımızı hemşerilerimizle en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu tarihi buluşmaya tüm Nevşehirli hemşerilerimiz davetlidir.” 

Tarih: 8 Haziran 2018 Cuma günü

Saat:13.30

Yer: Hükümet konağı önü
#Nevşehir’imizin hasretlerini arz ettiğimiz Cumhurbaşkanımız Sn RECEP TAYYİP ERDOĞAN 8 Haziran 2018 Cuma günü saat 13.30’da Nevşehir’imizde hemşerilerimizle buluşacak. Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya tüm halkımız davetlidir.