AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatan devletimize destek, dualarımızla kahraman askerlerimizin gücüne güç katmak için "Türk Bayrağı" kampanyası Nevşehir'de büyük ilgi gördü.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e başlattığı harekat sonrası Milletvekili Açıkgöz'ün Nevşehir'de başlattığı kampanya büyük ses getirdi ve Türk askerine bayraklı destek geldi. Nevşehir'devatandaşlar evlerinin balkonlarını, pencelerini, araçlarını ve dükkanlarını Kırmızı Beyaz Türk Bayrağı ile donattılar.

Kampanya çerçevesinde AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve il Başkanı Mustafa Rauf Yanar Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek için çarşı pazar dolaşarak esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, " 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Kahraman askerlerimize destek ve milli duyguları yaşatmak için Nevşehir'de başlattığımız kampanya çerçevesinde Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk bayrağı dağıtıyoruz" dedi.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada, " Afrin’de ‘Zeytin Dalı Harekatı’mıza ve kahraman Mehmetçik’imize destek için bizler de Nevşehir’imizi şanlı bayrağımızla donatıyoruz. Başkomutanımız dünya lideri Sn Recep Tayyip Erdogan liderliğindeki 'Zeytin Dalı Harekatı'mıza katılan askerlerimize, kahraman ordumuza milli ve manevi destek sağlamak için Nevşehir'imizdeki tüm STK'larımızla,İl Başkanımızla vatandaşlarımıza şanlı bayrağımızı dağıtıp, onların duasını istedik. Rabbim, şanlı Türk ordumuzu muhafaza eylesin." dedi. 

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatının başarılı geçmesi için temennide bulunan Açıkgöz, "Bu dava Türkiye'nin kalkınma, gelişme ve terörden arınma davasıdır. Elhamdulillah, Nevşehirli hemşehrilerimizin bayrağına, devletine, vatanına sahip çıkma bilinci son derece yüksek. Askerimiz Suriye'ye girdiği andan itibaren başlattığımız Bayrak kampanyasına destekleri ve duaları ile vatandaşlarımızın ne kadar duyarlı olduğunu gördük. Bugünde esnaf ve vatandaşlarımıza Türk bayrağımızı dağıtalım istedik. Vatandaşlarımızın ilgisi ve destekleri gerçekten takdire şayan" diye konuştu.

Türkiye'nin son dönemlerle terörle mücadelede ciddi başarı sağladığını ifade eden Açıkgöz, "Şu anda da Cumhurbaşkanımız, başkomutanımızın talimatlarıyla ordumuz Suriye'de. Suriye'den ülkemize yapılan saldırıları biliyorduk. Onlarca eylem yapıldı, şehit verildi. Terörü yerinde kurutmak amacıyla askerimiz şu an Suriye'de. Onlar için dua edeceğiz ama bu bilincin oluşması için de bayraklarımızla balkonlarımızı. binalarımızı süsleyeceğiz. Birlik zamanı biz ne kadar birlik olursak ülkemiz, geleceğimiz, vatanımız adına o kadar daha güçlü olacağız. Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz etrafında kenetleneceğiz görüşü ne olursa olsun bu dava vatan, bayrak davası. Hep birlikte, güçlü olacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'in ev sahipliğinde düzenlenen Bayrak dağıtımına; AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün yanı sıra AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Birlik Vakfı Başkanı Gürbüz Dinç, DERSİAD Başkanı Ercan Civelek, Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu, Nevşehir Tügva temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ​de katıldı.

Nevşehir'den başlayan akını tüm yurda mı yaysak...
“Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl; 
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. 
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: 
Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; 
Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl!”