Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve beraberindeki heyet, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret ettiler.

Oda Başkanı Düzgün, karşılaştıkları bazı sorunlara ilişkin Milletvekili Açıkgöz'e bilgi de verdi.

AK Parti Nevşehir İl Binasında son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, odamız ve şoför esnafının her türlü sorunu ile yakından ilgilenen Milletvekili Açıkgöz'e ilgi ve alakasına dolayı teşekkür etti.

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Açıkgöz ise; "Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Mustafa Düzgün ve beraberindeki şoför esnafımızla AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda gündemdeki sorunlarını istişare ettik.  Emektar esnaflarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, halkın yararına hizmet veren her meslek grubunun yanında olduklarını dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının yasalarla düzenlenen görevler çerçevesinde üyelerinin memnuniyetlerini sağlayacak hizmetlerde bulunduklarını hatırlatan Açıkgöz, Şoförler ve Otomobilciler odasının da kentin ticari ekonomik ve sosyal gelişmesine katkı sağlayan önemli bir esnaf kuruluşu olduğunu ifade etti.