TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, parti il binasında halk günü toplantısı düzenleyerek Nevşehirli vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda Mlletvekili Açıkgöz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı.

Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “ AK Parti olarak biz, her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini verdik. ‬‪Nevşehirli hemşerilermizle AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda buluşmaya, sıkıntılarını ve dileklerini dinlemeye; çözüm önerileri üretmeye, gönülleri fethetmeye devam ediyoruz.”‬‪dedi.

Açıkgöz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ankara'ya gelemeyen kardeşlerimizin biz ayağına geliyoruz. Meclisi Nevşehir'e taşıyoruz, meclisteki bütün düzenimizi burada oluşturuyoruz, halkımızı birebir dinliyoruz, elimizden gelen gayreti göstermek adına taleplerini alıyoruz ve ilgili yerlerle görüşüp, taleplerin gereğinin icrasını yapıyoruz."

Yaptıkları bu çalışmalardan güzel geri dönüşler aldıklarını ifade eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Toplumun belli sıkıntı ve dertleri var. Biz de bunları dinleyip elimizden gelen kısmı çözüyoruz. Biz her hafta halkımızın içindeyiz, halkımızla beraberiz. Amacımız vatandaşlarımızın ayağına meclisi götürüp onların dertlerine derman olmaktır. Burada önemli olan, halk ile iç içe olmaktır." dedi.