AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde AK Parti Belde seçim bürosunu ziyaret etti. 

AK Parti Ortahisar Belde Teşkilatı, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe burada partililere seslendiler.

Ortahisarlılar, AK Belediyeciliğe hazır olsun...

TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, "Ortahisar Beldemizdeyiz.‬‪ “Eşsiz güzellikleri, tarihi dokusu ve kadirşinas insanlarımızla turizm gözdemiz Ortahisar AK Belediyeciliğe hazır. 31 Mart’ta Gönül Beleyeciliği için Belediye Başkan adayımız Mustafa Ateş’e desteklerinizi bekliyoruz. Önce Millet Önce Memleket “ dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de yaptığı konuşmasında; ‪“Ortahisar AK Parti ile kazanacak” İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe ve Belde Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız ile birlikte Ortahisar seçim büromuzda vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Tevazu Samimiyet Gayret ile Durmak Yok Yola Devam ‬" dedi.
 

AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Ürgüp ilçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk'de Ürgüp ilçesinden başlayarak gerçekleşen ziyaretlerde Milletvekili Açıkgöz ve Menekşe'ye eşlik etti.