Ürgüp Belediyesinin geleneksel olarak her ramazanda düzenlediği personel iftarı bu yıl mülkiyeti belediyeye ait olan İlçedeki bir restoranda geçekleştirildi.

Belediye Personeli ile ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftara yaklaşık 300 kişi katıldı. Ürgüp'te seçim bürosu açılışı ile köylerde seçim çalışması için bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de belediye personeliyle aynı softada orucunu açtı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Açıkgöz, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çekerek Personel ve ailelerinin desteklerini beklediklerini söyledi.

İftar yemeğinde personeli ile aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yıldız, çalışanlarına “Ürgüp'ün gelişmesine katkı sunarak ilçemize hizmet eden siz personelime teşekkür ediyorum” sözleriyle “Hoş geldiniz, ramazan ayınız mübarek olsun.” dedi.

Belediyenin başarısında tüm personelin imzasının olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, iftar buluşmalarında şu ifadeleri kullandı: “Her şey birlikte olunca çok güzel, birlikte olunca tatlı, birlikte olunca keyifli. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Bugüne kadar yaptığınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'de "Ramazan’ın bereketini Ürgüp Belediyemizin emektar personelleriyle paylaştık. “16 yıldır AK belediyecilikte insanlarımızın mutlu, huzurlu, sağlıklı yaşamaları için hep birlikte çalıştık. Bizler çalıştıkça Türkiye kazandı, Vakit Türkiye Vakti.” dedi.