AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sn Mustafa AÇIKGÖZ, Radyo Nevşehir 98.1'de “Gündem Özel" programında Tolga Karaca’nın canlı yayın konuğu oldu. 

Samimi bir havada geçen programda kendisine yöneltilen sorulara samimi ve açık yüreklilikle cevaplar veren Açıkgöz” Bizim davamız; tek millet davasıdır, tek devlet davasıdır, tek bayrak davasıdır, tek vatan davasıdır. #GüçlüTürkiye, davasıdır.”dedi.

Yerel siyasetten ve ülke gündeminden önemli tespitlerde bulunan AÇIKGÖZ’ün açıklamalarından satır başlarını paylaşmak isteriz.

“Tüm Nevşehirli hemşerilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 

6 Ocak 2018 Cumartesi günü Sn Başbakanımız Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle yapacağımız 6. Olağan Kongremize gönüldaşlarımızı, hemşerilerimizi, AK Sevdalılarımızı bekliyoruz.

Batı ve emperyalist güçler, eskiden gizli düşmanlık ederken artık dünya liderimiz Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve mazlumların sığınağı #Türkiye’ye aleni düşmanlık ediyorlar. 

Terörün adı ne olursa olsun bizim için fark etmez;kararlı mücadelemiz devam ediyor, devam edecek!

İçerideki ve dışarıdaki hain FETÖ ile terörle, şer odaklarıyla kararlı mücadelemiz devam ediyor. Bayrağı, vatanı,devleti ve milleti için şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, fedakar gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Nevşehir’imiz dünyada eşi ve benzeri olmayan güzelliklere sahip bir memleketimiz. İlimizin lokomotif sektörü turizmimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Hızlı tren hattının ilimizden geçmesiyle yatırımı ve istihdamı artıracağız. Büyüyen #Nevşehir #GüçlüTürkiye için çalışıyoruz.

2018 Nevşehir’imizin ve #Türkiye’mizin kalkınma yılı olacak. Yöresel tarım ürünlerimizden patates, kabak çekirdeği, üzüm ve bölgemizin tarımsal kalkınma için kalıcı çalışmalar içerisindeyiz. Gece gündüz şehrimiz ve ülkemiz için gayret gösteriyoruz.

Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yükünü hafifletmek, gönüllere girmek ve aziz milletimizin mutlu,refah, güçlü yarınları için çalışıyoruz. Milletimizle birlikte yürüyoruz.

Hacı Bektaş Veli, ortak değerimizdir. #Hacıbektaş, sevgi ve muhabbet ilçesidir. Bizim için ayrışmak yok; biriz, beraberiz, birlikte #Nevşehir’iz. 
Nevşehir’imizin her yerini her yönünü birlikte geliştirmeye çalışıyoruz. Bizim muhabbetimiz #Kapadokya, bizim sevdamız #Türkiye’dir.

Milletimizin derdiyle dertleniyor, sevinciyle seviniyor; her gönüle ulaşmak, hemşerilerimizle tek tek tokalaşmak, onları dinlemek bizlerin görevidir. Bizler vekiliz, asıl olan aziz milletimizdir. #Nevşehir

Komşumuzdaki yangının en büyük acısını aziz milletimiz hissetti. Mazlumların sığınağı #Türkiye, Suriye’deki iç savaşın bitmesi için uluslararası camiadaki mücadelesini sürdürmektedir. Büyük milletimiz, ensar-muhacir anlayışıyla mazlumlara kucak açtı. Onlar bizim misafirimizdir.

Milletimizin bekası için önceliğinin millet olduğunu ifade eden Sn @dbdevletbahceli’ ye samimiyeti ve millî duruşu için teşekkür ediyorum. Milletimizin birliği, dirliği, kardeşliği için hassasiyeti olan, yerli ve millî duruş gösteren herkese şahsım ve milletim adına teşekkürler.

Dünya liderimiz Sn Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’ın yanında milletimizle dimdik duruyoruz. Bizim için dava şuuru önemlidir. Bizim davamız; tek millet davasıdır, tek devlet davasıdır, tek bayrak davasıdır, tek vatan davasıdır. #GüçlüTürkiye, davasıdır.