AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Samsun’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları’nın altıncısı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Amasya, Bartın, Çankırı, Çorum, Giresun, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Ordu, Samsun,Sinop, Sivas ve Tokat olmak üzere, 128 belediye başkanının katılımı ile Samsun’da gerçekleşitiriliyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Samsun Bölge Toplantımızı Amasya, Bartın, Çankırı, Çorum, Giresun, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Ordu, Samsun,Sinop, Sivas ve Tokat’tan gelen 128 belediye başkanımız ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla Samsun’da gerçekleştiriyoruz.

‪Şehirlerimizin kendine has sorunlarının ivedilikle çözülmesi için ilgili Bakanlıkların bakan yardımcıları ve ilgili kurum ve kuruluşların genel müdürlerini geniş katılımlı istişare toplantımızda  bir araya getirdik. ‬ Milletimize hizmet yolunda‬ Gönül Belediyeciliği..."