AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Açıkgöz, “Ortada hiçbir eseri, projesi olmayanlar; meydan meydan 16 yıldır durmadan çalıştığımız eserlerimizi kötülüyor. Bizim en büyük eserimiz gönüllerde yer almaktır. Gönüllerin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Cumhur’un da Başkanıdır. 24 Haziran’da milletimiz kazanacak, Vakit Nevşehir Vakti “ dedi.

Seçimlere 3 gün kala çalışmalarını esnaf ve vatandaşları ziyaretleriyle sürdüren Açıkgöz, gönüllere ulaşmaya devam ediyor.

Cumhur İttifakı Millet Aklı, Geleceğin Teminatı olduğunu ifade eden Açıkgöz, “Yolumuz hak yolu. Davamız hak davası. Tek Derdimiz milletimiz. Allah bu necip millet için en Hayırlı olanı daim kılsın. Sevdasını yüreğimizde taşıdığımız Türkiye ve Nevşehir davası için son nefese kadar mücadele etmeye yemin ettik. Sefer bizden, Zafer Cenabı Allah'tan...” ifadelerini kullandı.
24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine artık sayılı günler kaldığını hatırlatan Açıkgöz Yeni ve Güçlü Türkiye vurgusu yaparak “Yeni Türkiye, insanların birbirini incitmeyeceği, birbirini kırmayacağı, kul hakkına girmeyeceği, yüz akıyla menzile varacağı bir Türkiye'dir. Biz bunu başarır mıyız? Karınca misali vardır ya, ‘Yola çıktık ama Kâbe’ye varamasak da yolunda ölürüz’ diye. 

İşte bu dava hak yolunda varamasak dahi yolunda ölünecek davadır. Seçime çok kısa bir süre kaldı. Muhakkak ki kalpleri Allah çevirir. Biz ne yaparsak yapalım, kaderi değiştirebilmek mümkün değil. Ama biz üzerimize düşeni yaptık. Neyle yükümlüyüz? Seferle yükümlüyüz. Sefer bizden, zafer Allah’tan… İşte o seferi yapabilmek için de siz kardeşlerimin gece gündüz çalışmasını istirham ediyorum. Çoğu gitti azı kaldı. Artık son dört güne girdik... İnşallah bu kısa süre içerisinde de var gücümüzle biraz daha gayret edersek, geçmişte hayal ettiklerimizi inşallah önümüzdeki dönemde gerçekleştiririz diye düşünüyorum.” dedi.

O Yetimlerin gariplerin milyonların hep umudu olarak tüm Anaların duasında!

Anaların duasında!  

Ezilenlerin gürsesidir o
Suskun dünyanın hürsesidir o
Göründüğü gibi olan
Gücünü milletten alan

Recep Tayyip Erdoğan

Halkın adamı, Hakkınaşığı
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan
Gariplere yoldaş olan

Recep Tayyip Erdoğan

Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında
Anaların duasında

Recep Tayyip Erdoğan

Sözü dosdoğru yoktur riyası
Zalimlerin korkulu rüyası
İnandığı yolda gider
Yıllardır beklenen lider

Recep Tayyip Erdoğan