AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu imam hatip lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu imam hatip lisesi konferans salonunda öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Açıkgöz burada öğrencilere konferans verdi. Milletvekili  Açıkgöz, "İnsan, zaman karşısında kaybeder. Bir anı kaçırırsanız bile geri getiremezsiniz. Bu yüzden her saniyeyi, her dakikayı çok iyi değerlendirmelisiniz. Hiçbir anınızı tekrar yaşayamayacaksınız. Geriye dönüp baktığınızda güzel dostluklar, güzel ibadetler, güzel bir şeyler görmek istiyorsanız her anınızın kıymetini bilip onlara göre davranın. Zamanda kalıcı olan Salih ameller işleyin. Gülümseyin insanları mutlu edin. Birbirinize Hakk'ı ve sabrı tavsiye edin. Birbirinizi iyiye yönlendirin. Toplumda örnek teşkil edin. Bunlar, yarın öbür gün sizin saygın insanlar olmanıza vesiledir" dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz "Arkadaşlıklarınızın, dostluklarınızın önemini bilin. Her anlamda yapabileceğiniz şeylerin bilincinde olun kendinize güvenin. Unutmayın sizler hayatınız boyunca bu okulun diplomasını taşıyacaksınız. İmam Hatip ruhunun farkında olarak yaşayın." diye konuştu.


AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Şehit Demet Sezen Kız İHL' yi ziyaret ederek; "Kız çocuklarımızın dini ve ilmi eğitim almalarının aile ve toplum için önemini vurguladı." 

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Kapısına kilit vurulmak istenen İmam Hatipler; Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan, Milletvekili, bürokrat yetiştiren seçkin kurumlara dönüştü." "Sizler, bu necip milletin geleceği; ümmetin ise umudusunuz. Sizler, 'Asım'ın Nesli'siniz..Daha çok çalışıp, Güçlü Türkiye yolunda yürüyeceğiz" 

Açıkgöz, ziyaret sonrasında öğrencelerin sorularını cevaplandırdı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Sizleri sık sık ziyaret edeceğim" dedikten sonra okuldan ayrıldı.

Proğrama Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Başkanı Hüsamettin Ellilaltı da katıldı.