AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir'de seçim çalışmalarına devam ediyor. Evleri, esnafı, kahvehaneleri ziyaret eden Açıkgöz " Önce Büyük tabloya bakmak gerekiyor. Türkiye'miz üzerinde büyük oyunlar oynanmak isteniyor. Ülkemizi koalisyon batağına itmek istiyorlar. Ülkemizin huzuru, refahı ve istikrarı için tek partili hükümet şart. Çok şükür Halkımız bunları görüyor ve biliyor. 1 Kasım Erken Genel seçimleri artık sadece Nevşehir meselesi olmaktan çıkmış bir ülke geleceği ve kaderi halini almıştır. Bu haseple Sen ben yok Türkiye var." dedi.

26. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz ziyaretleri ve yaptığı temaslar kapsamında www.fibhaber.com'a çok önemli  açıklamalarda bulundu; " Türkiye'yi 2001'den önceki haline düşürmek istiyorlar. Türkiye'yi koalisyon batağına itmek istiyorlar. Bütün bu oyunlar, bu kumpaslar Türkiye'nin istikrarını istemeyen statikonun oyunu. Ama artık milletimiz bu oyunun farkında. Bu ülkeyi Kotaralli'lerin, İMF'lerin ellerine vermek istiyorlar. Gelecek neslimiz bizlerin,büyüklerimizin bugünlere nasıl geldiğini bilemeyebilirler. Ekmek kuyruklarını, hastanede rehin kalmaları, sağ sol kavgalarını bilmezler. Tüm esnafın beklentisi ülkemizin huzuru ve istikrarı  için tek partili hükümet iktidarı. Şu durumda AK Parti'nin 18 milletvekili alarak iktidar olması mı zor, yoksa başka bir partinin 100 milletvekili alarak iktidar olması mı zor. Bu millet kararını verdi. Sen ben yok Türkiye var."dedi.


“Koalisyon, ekonomik sorunları çözmez”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz  'Sen ben yok Türkiye var' mesajı verdi. AK Parti'nin halk için var olduğunu vurgulayan Açıkgöz, "1 Kasım seçimlerinde AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır. 

Koalisyon ile terör ve ekonomik sıkıntılar çözülemeyecektir. Yunanistan buna örnek ülkedir. Yunanistan'da da hükümet kurulamadı, koalisyon da olmadı" dedi. Anket sonuçlarına göre yüzde 50.1'lik bir kısmın Türkiye'de tek parti iktidarı istediğini, hangi partiyi istedikleri sorulduğundaysa yüzde 87.4'lük kısmın AK Parti'yi seçtiğinin altını çizdi.

"Bismillah’ demeye devam edeceğiz"

AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençlere yönelik yeniliklere önem verdiğini vurgulayan Açıkgöz, "İş kurmak isteyen gençlerimize karşılıksız 50 bin TL hibe verilecek. 100 bin TL de sıfır faizle devlet kredisi takviyesi yapılacak. İş kuran gençlerimizden 3 yıl da vergi alınmayacak. Bunun genç girişimciliği desteklemek için atılan büyük bir adım" dedi.

AK Parti'nin icraatlarının tümünün vatandaşların isteğini öğrendikten sonra yapıldığını söyleyen Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Vatandaşlarımızın talep ve istekleri ne olursa olsun Türkiye'de karşılayacak tek parti AK Partidir. 1 Kasım'dan sonra Nevşehir'i dünya şehri yapmak için çalışmalarımız devam edecek. Nevşehir'in kalkınması ve insanların hayat standardının yükselmesi, huzur, güven ve istikrarın devam etmesi için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

İlk Günkü Aşkla Birlik, Dirlik, Kardeşlik Diliyoruz

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "İlk günkü heyecanla ve inançla "Bismillah" diyerek başladığımız bu davada yol almaya kaldığımız yerden "Bismillah" deyip Durmak Yok Yola devam edeceğiz dedi."

1 Kasım Erken genel seçimlerde partisinin ciddi bir çıkış yakalayacağını ve oy oranını artıracağını da söyleyen Açıkgöz;  " Desturumuz halka hizmet Hakk’a hizmettir diyoruz. Sizlerinde desteği ile inşallah Nevşehir'de de yine birinci parti olacağız ve 3-0'la seçimlerin galibi sizler Nevşehir halkımız olacak. . Çıkmış olduğumuz bu kutlu dava yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.