AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına ve ziyaretlerine Nevşehir İl Özel İdare çalışanlarıyla devam etti.

“Sevdamız Nevşehir’imiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek, milletimiz kazanacak

Güne Nevşehir İl Özel İdarede AK PARTİ Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Salih Açıkgöz, teşkilat mensuplarıyla birlikte çalışanları ziyaretle başlayan Açıkgöz burada katılımcılara hitaben, “Biz, sizlerden razıyız. 2015 yılında milletvekili seçildim. Seçildim seçileli vatandaşlarımıza, köylerimize en iyi en hızlı hizmeti ulaştırabilmek adına bu kurumla iç içeyim. Yerel yönetimlerde iki gücümüz var. Merkezde belediyelerimiz, köylerimizde ise Özel İdare ekiplerimiz. Yaptığımız işin emektarları sizlersiniz. Köylerimize su, yol gidiyorsa, köylerimizin temizliği yapılıyorsa sizlerin sayesindedir. Emekleriniz ve gayretleriniz için sizlere müteşekkiriz.

Mazlumların gür sesi, milletimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın, Allah’ın izniyle zalimlere dur diyebilmesi için, mazlumlara el uzatabilmesi için yine sizlerin yine sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevginizi, muhabbetinizi gayet iyi biliyoruz. O yüzden 31 Mart’ta bu teveccühü göstereceğinize adımız gibi eminiz.

Birlik ve beraberliğiniz bizlere güç veriyor. İşçimizin, memurumuzun, bizlere gönül vermiş insanlarımızın, tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemeye, çözüm yolları üretmeye her zaman hazırız.

31 Mart’ta AK PARTİ Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı’ya ve tüm AK Kadrolara desteklerinizi bekliyoruz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Sizlerin desteğiyle ‘Sevdamız Nevşehir’imiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek, milletimiz kazanacak.” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından son buldu.