Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde yollar sıcak asfalta kavuşuyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Uçhisar girişi, Nevşehir girişi , Bahçeli, Çardak köyü girişine sıcak asfalt yapılacak. 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çardak köyünde başlayan yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Açıkgöz'e, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi ve Çardak köyü muhtarı Adem Özer'de eşlik ettiler.

Köylerin sıcak asfaltlama, altyapı, içme suları gibi temel ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çardak Köyünde yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamada yatırımların aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti. Açıkgöz, " AK Parti hükümeti olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. AK Parti hükümeti olarak asfaltsız köy yolu kalmayacak sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunuz yaşıyoruz. Çardak Köyümüzde başlayan sıcak asfaltlama çalışmalarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler de alan Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Trafik yoğunluğunun hayli yüksek olduğu bu grup yolunda mevsim şartları göz önüne alınarak ivedi bir şekilde alt temelin sağlamlaştırılması ve eğimlerin kısaltılması sonucunda sıcak asfalt için yolu hazır hale getirdik ve ardından bugün itibariylede sıcak asfalt dökümüne başlamış bulunmaktayız. İnşallah köylerimiz de şehirlerimizdeki gibi altyapı hizmetlerine, yollara ve içme suyu hatlarına kavuşacak, köylerimizdeki yaşam standartını yükseltmek için hep beraber daha fazla çalışacağız." dedi.

Çardak köyü muhtarı Adem Özer, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Muhtar Özer açıklamasında;"Köyümüze yapılan bu yatırımlara destekleri için Başta Sayın Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'a, AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e, Sayın Murat Göktürk'e, Sayın Ebubekir Gizligider'e ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Savaş Benli ve Köylere hizmet Götürme Birliğine'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz..!" dedi.

Çardak köyünde bugün başlatılan ve dört gün sürmesi beklenen 3500 metrelik sıcak asfalt çalışmaları Drone ile böyle görüntülendi.



Admin: By_yolcu