Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamında Sivas'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yerel Yönetimler çalışmaları kapsamında dün vatandaşları dinleyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bugünde Sivas'ta STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Milletvekili Açıkgöz; “Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında, Sivas ilimizde faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcileriyle istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. “AK PARTİ olarak yapıcı istişarelerle şehirlerimizi geliştirmek; insanlarımızın mutlu, huzurlu yarınları için çalışmaya devam ediyoruz. Yerel yönetimlerimizle milletimize etkin ve verimli hizmet götürmeye, AK belediyecilik faaliyetlerimizi artırmaya devam edeceğiz, milletimiz kazanacak.” dedi.

Çorum, Sivas, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat tan sorumlu olarak AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevine getirilen TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamındaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Açıkgöz’ün Sivas ziyaretinde hazırladığı raporun 31 Mart 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinde etkili olacağı belirtildi.