AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı-Bahçeli köyleri arasında yapımı tamamlanan köprüde incelemelerde bulundu.

Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde yapılan Ürgüp İlçesi Ayvalı-Bahçeli Yolu Köprü Yapım işine Nevşehir İl Özel İdaresinin yaptığı ihale ile Müteahhit Firma aracılığıyla 2014 yılının sonlarında başlanılan köprü yapım işi, Ayvalı-Bahçeli yolu köprü uzunluğunun 90 metre genişliğinin ise 9 metre olduğu görüldü.

Köprünün tamamlanması ardından bölgede incelemelerde bulunan AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ:  “Köy halkımızın daha önce ulaşımda sıkıntı çekmesi sebebiyle yeni yapılan köprü ile köy halkımızın ulaşımdaki sıkıntısının giderilmesi amaç edinilmiştir. 2 köy halkının değil bölge halkının ve turizm camiasının da 40 yıllık talebi ve hayali gerçekleşti. Ürgüp, Ayvalı-Bahçeli Köprümüz halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. 14 yıldır AK PARTİ kadroları gece gündüz, sıcak soğuk demeden, milletten aldığı gücü yine millet için harcadı. Milletimize efendi olmaya değil her alanda milletimize hizmetkâr olmaya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışan tüm hemşerilerime ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Onlar konuşur AK PARTİ yapar.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendilere, AK PARTİ Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’ na; köprünün planlanmasında, yapılmasında ve tamamlanmasında emeği geçen tüm AK Parti kadrolarına, 23-24. Dönem AK PARTİ Nevşehir Milletvekilimiz A. Erdal FERALAN’ a, AK Parti İl Başkanımız M. Ali TANRIVER’ e, AK PARTİ Nevşehir Milletvekilimiz Av. Murat GÖKTÜRK’ e, AK PARTİ Nevşehir Milletvekilimiz Ebubekir GİZLİGİDER’ e, AK PARTİ Nevşehir Merkez İlçe Başkanımız Salih AÇIKGÖZ’ e, Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman ÖZGÜN’ e, AK PARTİ Nevşehir İl Genel Meclisi üyelerimize, adını sayamadığımız AK PARTİ kadrolarımıza; şahsım, Nevşehir’ imiz ve AK PARTİ Hükümetimiz adına teşekkür ediyorum. Söz verdik, yapıyoruz, yapacağız. Durmak yok, Güçlü Nevşehir Büyük Türkiye için ilk günkü aşkla, el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hemşerileri ile de bir süre hasbihal eden AÇIKGÖZ’ ün ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminden sonra son buldu.

IMG_5418
IMG_5420
IMG_5421
IMG_5422
IMG_5423
IMG_5426
IMG_5427
IMG_5414
IMG_5411
IMG_5410
IMG_5408