AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, partisinin 18 Ağustos'ta Ankara'da düzenlenecek 6. Olağan Büyük Kongresine tüm Nevşehirlileri davet etti.

Kongre organizasyonunda görev alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 24 haziran seçimlerinden sonra hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'yle Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın partisine geri döndüğünü söyledi.

Milletvekili Açıkgöz konuşmasında şunları ifade etti;

"Millet Bir‬
‪Hedef Bir‬..."

‪18 Ağustos 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz ‬‪6. Olağan Büyük Kongremiz için Ankara Arena’daki hazırlıklarımız devam ediyor. ‬

‪Dünya lideri, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 Hedeflerimizle ‬AK ŞÖLENE DAVETLİSİNİZ ...

Partisinin Ankara'da düzenlenecek 6. Olağan Büyük Kongreyle yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacağını ifade eden Açıkgöz, şunları kaydetti:

"AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 16 Yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti, ilerlemeyi, yenilenmeyi teminat altına almıştır. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bu günden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Spor Salonunda olacağız.

AK Parti 6.Olağan Büyük Kongre
Tarih:
18 Ağustos 2018 Cumartesi Günü
Saat: 11.00
Yer: Ankara Spor Salonu