Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün ''2018 Yılı Bütçe Kanun Tasarısı'' hakkındaki konuşmasında tüm profesyonel takımları  kamp için Kapadokya'ya davet etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, TBMM GENEL KURULU 2018 yılı BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bütçesi konusunda konuştu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,​ "Öz yurdundan uzakta yaşayan tüm Müslüman kardeşlerimize selam olsun.Terör devleti İsrail’in Filistin işgaline son vermesi adına buradan uluslararası kamuoyuna çağrıda bulunuyorum, Kudüs yalnız değildir. Aziz milletimizle,devletimizle yanlarındayız her zaman da yanlarında olacağız. Doğal güzellikleriyle, peribacalarıyla, spor tesisleriyle, iklimiyle en uygun şartlara sahip Nevşehir’imize, Kapadokya’mıza tüm sporcularımızı, profesyonel takımlarımızı kamp yapmaya bir kez daha davet ediyorum." dedi. 

Açıkgöz," 2018 yılı bütçesinin ülkemize,milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İşte Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün ''2018 Yılı Bütçe Kanun Tasarısı'' hakkındaki konuşması .

Sayın Başkanım, Çok Kıymetli Divan ve Değerli Milletvekili Arkadaşlarım, Gazi meclisimizin vefakâr çalışanları günün ilk konuşmacısı olarak hayırlı, bereketli bir çalışma diliyor ve aziz milletimizle birlikte hepinize en içten duygularımla selamlarımı ve saygılarımı sunarım.
 

Her alanda olduğu gibi ümmetin ve milletin lideri Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde AK PARTİ Hükümetleri spor tesisleri anlamında da 100 yılda yapılamayanı 15 yılda yapmış birçok Avrupa ülkelerinden daha ileri spor tesislerine ülkemizi kavuşturmuştur. Kapalı spor salonları olmayan ilimiz hatta ilçemiz kalmamıştır. Bugün bütün şehirlerimizde ve ilçelerimizde bırakın toprak sahaları,birden çok yeşil sahalar ve sentetik sahalar bulunmaktadır. Bugün Nevşehir’de 7 kapalı spor salonu, 15 yeşil saha, 2 sentetik saha, yarı olimpik yüzme havuzu ile gençlerimize ve sporseverlere hizmet vermektedir.
 
Ben buradan spor yaparak, genç kalalım çağrısında bulunuyorum. Sayın Bakanımızın da içinde bulunduğu (NÜKTE)Parlamenter Spor Kulübü olarak geçmiş dönem milletvekillerimiz ve şimdiki dönem milletvekillerimizle Salı ve Perşembe sabahları MTA’nın sosyal tesislerindeantrenman yapma fırsatı buluyor; hem spor yapıyoruz hem sağlıklı kalıyoruz hem de kendi aramızdaki muhabbetin, dostluğun gelişmesini sağlıyoruz. Hem de katıldığımız bütün turnuvalarda takım olarak kupaları toplayıp Ay Yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Ben buradan çağrımı tekrarlayıp bütün sporsever milletvekillerimizi spora beklediğimizi ifade etmek istiyorum.
 
Sayın Başkanım, Değerli Milletvekilleri yine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Dünyada eşi ve benzeri olmayan doğal güzellikleriyle, peri bacalarıyla, balonlarıyla, ören yerleriyle, doğal kayadan oyma butik otelleriyle bir doğa harikası olan Kapadokya’mızda; süper lig ve 1. Lig takımlarımızın yaz kampını Nevşehir’de yani Kapadokya’da yapmalarını istiyorum. Niye Nevşehir?Çünkü doğal güzelliklerin arasında antrenman yapmak varken yani bulunduğu rakım itibariyle sporcu sağlığına en uygun iklime sahiptir tesislerimizle, en üst düzeyde hizmet veren dünya çapındaki otelleriyle bir dünya markası;misafirperver hemşerilerimizle, yerel yöneticilerimizle, değerli milletvekillerimizle biz hazırız; bütün takımlarıvesiz kıymetli milletvekillerimizi Kapadokya’mıza bekliyoruz.
 
Sayın Başkanım, Değerli Milletvekilleri “Devlerin kıvranışına, cücelerin çırpınışına aldırmadan tarihin en büyük iman devini ayağa kaldırmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz.” O, öyle imanlı bir dev ki zalime dur diyen, mazlumun elinden tutan, gittiği yere barış, huzur, esenlik götüren, bu çarpık bozuk düzende Elif gibi dimdik duran TÜRKİYE’dir.
 
 15 yıldır dünyanın her yerinde mazlumların gür sesi, ümmetin umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN zalimlere karşı dik durdu, korkmadan, yılmadan, yorulmadan da mağdurların yılmaz savunuculuğunu devam ettiriyor. Biz bu zulümlere karşı sağır, dilsiz, vurdumduymaz olamayız, kayıtsız kalamayız. Milletin lideri her platformda haklı seslenişini dile getiriyorsa, ‘Asım’ın Nesli’ de yerli ve millî değerlerini yaşayarak, yaşatarak en güzel örneği teşkil etmeye devam edecektir.
 
Kudüs’ün sahipsiz olmadığını dünyaya gösteren Recep Tayyip ERDOĞAN’dır. 1516 yılında Osmanlı Devleti hakimiyetine alınan Kudüs, 1917 yılının sonlarına kadar huzur, kardeşlik, barış başkenti olarak kaldı. Üç dinin kutsal şehri Kudüs, saygı ile yaşanılan bir şehir iken terörle anılan şehire dönüştürülmeye çalışıyor. Unutulmasın ‘Türkiye, son sözünü söylemedi.’, kimse sabrımızı ve gücümüzü sınamaya kalkmasın. Yerli ve millî gücümüzle barışın savunucusu, zalimin hasmı, mazlumun hamisi olmaya devam edeceğiz.
 
 Öz yurdundan uzakta yaşayan bütün Müslüman kardeşlerimize de selam olsun. 15 Temmuz 2016’da ‘Milli Demokrasi Destanı’ yazan, can veren, gözlerinizi kırpmadan şehadete koşan, yurdumuza alçakları uğratmayan, gövdelerini siper ederek o hayâsız akını durduran şehitlerimize, kutsiyeti ve vatanı uğrunda şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizeAllah’tan rahmet diliyorum. Hangi dinden, dilden, milletten olursa olsun terör devleti İsrail’in Filistin’deki işgalin son bulması için uluslararası kamuoyunda çaba sarf eden barış elçilerine şahsım ve mazlumlar adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle kutlu belde Kudüs’e selam olsun…
Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, 2018 bütçemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.