AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Dünya Lideri  ve bu ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci kez Cumhurbaşkanlığına seçilmesi için destek sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için adeta tüm dünyanın bir araya gelerek Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmeme adına bir dizi oyunları ortaya koymalarına karşın Allah’ın izni ile yeniden Cumhurbaşkanı seçildiğine dikkat çeken Açıkgöz ‘ Sayın Cumhurbaşkanımız halkına aşk ile sevgi ile bağlı. Halkına aşık olan çok ta çalışsa zaten yorulmaz. Dünya bir araya geldi, halkımızın da kendine duyduğu sevgiyi yok edemediler, bundan dolayı da Allaha hamd olsun. O Müslümanların, o mazlumların, o mağdurların lideri. Bize  bu seçim sürecinde destek veren tüm teşkilatlarımızda görevli kardeşlerimize en kalbi teşekkürlerimi  sunuyorum. Her zaman yanımızda dik durdunuz. TBMM’ in de Emre Çalışkan kardeşimle beraber olmayı gerçekten çok istiyorduk. Gerçek bir Nevşehir sevdalısı olan bu kardeşimiz de gönüllere taht kurdu. Onunla birlikte bu kutlu dava yolunda yürümekten onur duyduk. “ dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Her zaman destek olan siz aziz hemşerilerimize, gecesini gündüzüne katarak çalışan İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir teşkilatımıza, Sayın Yücel Menekşe'ye, Sayın Emre Çalışkan’a gayretleri için teşekkür ediyorum. Takdir-i İlahi başımızın tacı, Başkanımız Recep Tayyip Erdogan ile Türkiye Kazandı. 024 Haziran seçim sonuçlarının Nevşehirimiz ve Türkiye'ye hayırlı olmasını "diledi.

Açıkgöz: "Rabbim, birliğimizi daim eylesin. Cumhur'un Başkanı, ümmetin umudu Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı başımızdan eksik etmesin. Bu andan itibaren daha çok çalışarak hem sizlere hem de liderimize daha çok katkı sağlamaya gayret göstereceğiz. Seçimin galibi milletimizdir. Allah, hepinizden razı olsun." dedi.