AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, “Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık” Konulu 3. Parlamento Başkanları Konferansına katıldı.

TBMM'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılığın Güçlendirilmesi" konulu 3 Parlamento Başkanları Konferansında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Meclis Davan Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve diğer katılımcılarla aile fotoğrafı çektirdi.

Aile fotoğrafının çekilmesinin ardından gerekleştirilen ikili görüşmede, Konferansın kurumsallaştırılması, bölgesel işbirliğinin güçlendirilmesi ve terörle mücadele konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
 

Açıkgöz; “Türkiye’nin terörle kararlı ve haklı mücadelesi sonuna kadar devam edecek.”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "TBMM Başkanımız Sayınn Mustafa Şentop’un ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz, “Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık konulu 3. Parlamento Başkanları Toplantısı”na katılan ülkelerin parlamento başkanları ve temsilcileri ile aile fotoğrafı çektirdik. Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyindeki terör koridoruna karşı başlattığı Barış Pınarı harekatı hakkında bilgiler verdik" dedi...

İŞTE 3. PARLAMENTO BAŞKANLARI TOPLANTISINDA AİLE FOTOĞRAFI