AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz alçak, şerefsiz hain FETÖ çetelerince gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Türk Milleti’nin millet olma şuuru içerisinde yüreğinde sönmeyen imanla hareket edip ,polisi ile askeri ile dünya tarihine altın harflerle yazılacak bir büyük kurtuluş mücadelesi verdiğini belirtti.

FETÖ’DEN HESAP SORULACAK

Açıkgöz şöyle konuştu: “ 15 Temmuz’ da bu aziz milletin hainlere karşı verdiği mücadele ,  Çanakkale, Dumlupınar, Sakarya’da verilen kurtuluş mücadelesinden inanın farksızdı. Aziz milletimizin ülkemizi işgal etmeye kalkışan alçak, şerefsiz, hain FETÖ çetesine canıyla kanıyla karşı koydu.

Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanları hiç boş bırakmadınız. Ama her zaman tetikte olacağız. Çağrı geldiğinde bu topraklar için nöbete devam edeceğiz. Bizleri birileri bu topraklarda istemiyor. Onlara diyoruz ki Biz buradayız. Bu millet için, bu vatan için, bu bayrak için buradayız. Dik duruşumuzu her zaman ortaya koymamız gerekiyordu, dün olduğu gibi bugünde, bundan sonraki dönemde de aynı duyarlılık içerisinde olacağız.

Bu hainler bizden kurtulsalar bile.  Vicdan ve  tarihin azabından, Allah’ın gazabından ve cehennem ateşinden kurtulamayacaklardır. FETÖ denen hain mutlaka yaptıklarının hesabını bu millete verecek. Öyle üç beş hain istedi diye bu ülkenin bir tek çakıl taşını bile vermeyiz, gerekirse bu uğurda ölümü bile göze alırız. “dedi. Açıkgöz, ayrıca vatandaşlardan haklarını helal etmeleri isteğinde bulunarak “ Haklarınızı helal edin. Sizlerle aynı suyu, aynı havayı paylaştığım için gurur duyuyorum. Sizin yaptıklarınız tarihe altın harflerle yazılacak. Allah yar ve yardımcınız olsun.” diye konuştu.