AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, İftar sonrasında Ürgüp'te seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Başdere köyünü ziyaret eden Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi. 

Başdere'nin kararı da durmak Yok Yola DEVAM!

Açıkgöz: Ürgüp/Başdere Köyümüzdeyiz. “AK PARTİ olarak proje üreten,16 yıldır Nevşehir’imizi,ülkemizi baştan başa imar eden, yatırıma önem veren kadrolarız.Bölgesinde güçlü Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Vakit Türkiye Vakti" dedi.

Her gün sabah saatlerinden sahur vaktine kadar seçim çalışmalarını yürüten Açıkgöz'ün sonraki durağı Ürgüp Birlik ve öğrenci kooperatifine oldu...

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, "Ürgüp’ümüzün fedakar Ürgüp Birlik ve öğrenci kooperatifi üyesi servisçilerimizle bir aradayız.‬ ‪“Taşıma kooperatiflerimizin sorunlarını dinliyor, çözüm yollarını istişare ediyoruz. 24 Haziran, Türkiye’nin önündeki önemli bir virajdır. Biz, usta şoförlerimize güveniyoruz." dedi.

27.Dönem Milletvekili Adayı Açıkgöz: 16 Yıllık AK Parti iktidarının başarısının arkasında birçok neden sayılabileceğini belirterek, “En önemlilerinden biri sevgi. Biz bu muhabbetle halkımıza sarılıyoruz” dedi. Ürgüp ziyaretimizde de gördüğümüz tablo net. Umudumuzu her daim canlı kılan bu yüzler ve bu uyum. Allah'ım inşallah hiç bitmez. Yaparsa yine AK Parti yapar diyen siz Ürgüplü hemşerilerim. Görüyorum ki 24 Haziran için çoktan kararınızı vermişsiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.