Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Ürgüp'te İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Açıkgöz, Ürgüp'teki hastanenin yeni yapılan hastaneye taşınması ve eski hastane binasının Emniyet Müdürlüğü için tahsisinin yapılabilmesi için incelemelerde bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz, Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'e İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi ile ilgili taleplerini aktardı.

Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını gezerek İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz'dan bilgi alan Açıkgöz, yeni devlet hastanenin tamamlanması ve eski hastanenin taşınmasıyla birlikte Ürgüp'te Emniyet Müdürlüğü binasının artık ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini gördüğünü, taşınarak boşalacak hastane binasının Emniyet Müdürlüğü olarak hizmete sokulabilmesi için yapılması gerekenlerle ilgili çalışma yapacaklarını söyledi.
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Ürgüp ziyaretinde, Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer eşlik etti.