AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti'nin Ürgüp ve Hacıbektaş 6’ıncı Kadın Kolları Olağan Kongresi’ne katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Hacıbektaş ve Ürgüp Kadın Kolları 6.Olağan Kongrelerimizi İl Başkanımız Rauf Yanar, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Bilgiç, İlçe Başkanlarımız, Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk ve AK teşkilatımızla, fedakar hanım kardeşlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik." dedi.

Açıkgöz; Avrupa’nın bakışında “Türk demek, Müslüman; Müslüman demek, Türk demektir.”

Milletvekili Açıkgöz; "Öncelikle İzmir’imize, Türkiye’mize geçmiş olsun diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde seferber olan devletimize, Sn Bakanlarımıza, AFAD’ımıza, Kızılay’ımıza, UMKE ekiplerimize, aziz milletimize teşekkür ediyorum. Kongrelerimizde görevi devreden dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; görevi devralan Başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyorum." dedi.

Konuşmasına, Avrupa’nın bakışı; “Türk demek, Müslüman demek; Müslüman demek, Türk demektir.” sözleriyle devam eden Milletvekili Açıkgöz;Sn Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırıların temelinde onun temsil ettiği dava şuuru, Müslüman karakteri vardır. Türk ve Müslüman düşmanlığı ve bunun üzerinden siyaset anlayışı dünyaya bir şey kazandırmaz! Onlar ne yaparsa yapsın dünyaya yön veren Türkiye için çalışacağız."  ifadelerinde bulundu.