Mustafa Açıkgöz, 7 Haziran seçimlerinde vatandaşların AK Parti iktidarının kulağını çektiğini belirterek, "Biz bu uyarıyı aldık. İnşallah 1 Kasım’da tek başımıza iktidara geleceğiz" dedi.

Nevşehir Radyo Mega’da Serhat Uzun yönetiminde Gazeteci Murat Düşmez’in sunduğu, 'Günlük Seçim Özel' programında gündeme dair sorulara cevap veren Açıkgöz, pek çok konuya da samimi cevaplar verdi. 

AK Parti 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz 7 Haziran seçimlerinde vatandaşların AK Parti iktidarının kulağını çektiğini belirterek, “Biz bu uyarıyı aldık. İnşallah 1 Kasım’da tek başımıza iktidara geleceğiz” dedi.

Nevşehir Radyo Mega’da Serhat Uzun yönetiminde Gazeteci Murat Düşmez’in sunduğu, ‘Günlük Seçim Özel’ programında gündeme dair sorulara cevap veren Açıkgöz, pek çok konuya da samimi cevaplar verdi.

Ekonominin geldiği noktada ülkenin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini belirten Açıkgöz “Bundan dolayı Nevşehir’de dahi fire vermeye tahammülümüz yok. 1 Kasım seçimlerinde tekrar 3-0’la TBMM’ye gitmek istiyoruz” dedi. Gazeteci Murat Düşmez’in “Vatandaş kulağımızı çekti diyorsunuz. Hatalarımızı da gördük diyorsunuz. Peki, hatalarınızı düzelttiniz mi?” Şeklindeki sorusuna Açıkgöz “Biz yönetim ve ilgili kurullarımızla gerekeni yaptık. İnşallah buda sandığa yansıyacak inşallah” dedi.

17-25 HAZİRAN’DA TÜRKİYE MISIR’A DÖNECEKTİ

17-25 Haziran’da yapılmak istenenin sivil darbe olduğunu belirten AK Parti 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz Cumhurbaşkanı’mızın dirayetli davranışı olmasa ülke Mısır’a dönecekti” dedi.

NEVŞEHİR’DE 3-0 YAPAMADIK HÜKÜMET KURULMADI

Nevşehir seçimlerinin ülke geneline de yansıdığını belirten AK Parti 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, “Nevşehir’de 3-0 yaparsak tek başımıza da iktidar oluruz inşallah” dedi.

BÜYÜK BİR KESİM 13 YILDIR NEMALANAMIYORLAR

AK Parti düşmanlığına anlam veremediğini belirten Açıkgöz “Bazı kesimlerin nemalanmalarına 13 yıldır müsaade etmediğimiz için bize cephe aldılar. Allah aşkına biz gelene kadar neden bu kadar hizmet yapılmadı, yapılamadı?” dedi.