AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Metal-İş sanayi esnaflarını ziyaret ederek destek istediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; " Nevşehir Metal Sanayi esnaflarımızla bir aradayız. “16 yıldır AK Parti olarak üreten insanlarımızın, esnafımızın, sanayicimizin yanında olduk. Güçlü Türkiye’yi ekonomik saldırılarla engellemeye çalışanlara 31 Mart’ta gereken cevabı vereceğinizi biliyoruz.”dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'da, "Nevşehir Sanayindeki sorunları çok iyi biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. 31 Mart'tan sonra bizlere Allah'ım görevi layık görür, sizlerde oylarınla destek verirseniz sizlerin yaşamış olduğu sorunların çözüme kavuşması adına sizlerle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Biz bu yola "Bir hayalim var Nevşehir" sloganıyla çıktık. Sizlerin yaşamış olduğunuz sorunları çözmek adına" ben dedim, yaptım; böyle olacak" anlayışı artık bitecek. Sorunları sizlerin istediğiniz gibi çözüme kavuşturacağız. Belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Açıkgöz ve Arı'ya ziyaretlerinde Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve partililer eşlik etti.