AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü  Dr. Rahim Ünlübay ve diğer yöneticilerin de eşlik ettiği ziyaretlerde bölümlerde yatan hastaları bir bir ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz ve Başkan Adayı Arı, geçmiş olsun dileklerini iletirken, hasta ve yakınlarının sorun ve taleplerini de dinledi.

Hastalarla bir süre sohbet ederek tedavi süreçleri hakkında bilgiler alan Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, “Her zaman olduğu gibi hemşehrilerimizin iyi günlerinde ya da kötü günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hizmet; en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, hastalarımıza Allah'tan acil şifa, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'de yaptığı açıklamada; “Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı, yakınlarını ve fedakar sağlık çalışanlarımızı teşkilatımızla, Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile ziyaret ediyoruz. 16 yıldır sağlıkta reform üstüne reform yapan AK kadrolar olarak daima insanımızın sağlıklı yarınları için çalışıyoruz” dedi. 

Ziyaretten dolayı memnun kalan hasta ve yakınları ise ilgisinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya teşekkür ettiler.