NEVŞEHİR/FİBHABER- Özel- AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk 26. Dönem Milletvekilliği kaydını yaptırdı.

1 Kasım Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekilliği seçilerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, TBMM’ye kaydını yaptırdı. 

Kayıt işlemlerinde Milletvekili Açıkgöz ve Göktürk’e AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver eşlik etti.

Kayıt işleminin ardından çevresini saran parlamento muhabirleriyle heyecanını paylaşan  Ecz.Mustafa Açıkgöz, Bir gazetecinin 'Heyecanlı mısınız?' şeklindeki sorusuna Milletvekili Açıkgöz, "Tabii ki heyecanlıyız. Zorlu bir yarıştan sonra Meclis'e gelmek güzel bir duygu. Nevşehir milletvekili olmak daha güzel bir duygu. Nevşehir'i Meclis çatısı altında temsil etme şerefine nail olduk. Bu şerefe layık olmaya çalışacağım dedi.

Yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini aktaran Milletvekili Murat Göktürk ise , “Bu gün meclise kaydımızı yaptırdık. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Halkımızda partimizi yeniden tek başına iktidara getirdi. İstikrarın devam etmesi için milletimiz bize yeniden görev tevdi etti. Allah’a hamdolsun bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kayıt işleminden sonra Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Göktürk, salonda bulunanlara Kabakçekirdeği, kuru üzüm ve Peribacası maketi hediye ettiler.