AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin' i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'e, Nevşehir ile ilgili bilgiler veren Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, Nevşehir'in asayiş yönünden huzurlu ve güvenli bir kent olduğu vurgulandı.

Acıgöl Belediye Başknaı Ercan Ertaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette Açıkgöz ve Menekşe, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'e gösterdikleri konukseverlikten dolayı teşekkür ederek, kendilerini Nevşehir'e davet ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve Acıgöl belediyes Başkanımız Ercan Ertaş ile birlikte Jandarma Genel Komutanımız Org. Arif Çetin’i makamında ziyaret ederek Acıgöl’ümüz ve Sevdamız Nevşehir’imizle ilgili istişarelerde bulunduk" dedi.

Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Jandarma Genel Komutanımız Org. Arif Çetin’i makamında ziyaret ederek Acıgöl İlçemizle ilgili istişarelerde bulunduk. Komutanımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.‬

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ve çekilen fotoğraf ile son buldu.