AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, komşu ilimiz Aksaray'da Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile birlikte Aksaray'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetleri dile getiren Aksaray Valisi Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dinçer ise, AK Parti Milletvekillerine teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz; "Çalışkan, değerli dostlarımız; Aksaray Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’yu ve Belediye Başkanımız Evren Dinçer’i, kıymetli Milletvekillerimizle birlikte ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz ziyaret sonunda Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e günün anısına "Elif Ve Vav" Harfli Kanvas tablo hediye etti.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Bugünkü Aksaray ziyaretimizde, TBMM’de birlikte görev yaptığımız milletvekili arkadaşlarımızla Aksaray Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’yu  makamında ziyaret ettik.  Akabinde de Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik." dedi.