AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Genel Merkez İç Anadolu bölge koordinatörü Ekrem Görçeker, AK Parti Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Şenay Gök, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hacıbektaş Yurdu'nu da ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.

Hacıbektaş Hünkar KYK Öğrenci Yurdunda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Dili, dini, rengi ne olursa olsun, iyiler iyidir.” (Hacı Bektaş Veli) ‬ Sayın Cumhurbaşkanımız demokrasinin, barışın, huzurun, kardeşliğin hakim olduğu bir dünya modeli öneriyor. Güçlünün haklı değil, haklının güçlü olduğu modeli öneriyor‬. AK Parti kurulduğu günden beri demokrasiyi, insan haklarını, özgürlüğü, laikliği savunan tek partidir. Herkesin özgürce yaşamasını sağlayan partidir. Şanlı bayrağımız altında, vatanına, birlik-beraberliğe, ülkenin bölünmez bütünlüğüne bağlı olan ve milletimiz için çalışan kim varsa; dili, dini, ırkı, mezhebi fark etmeksizin başımız tacıdır. Sevgi ve hoşgörü diyarı Hacıbektaş bizim için önemlidir. Hacıbektaş ilçemiz, AK Belediyeciliği beklemektedir. Bizler ötekileştiren değil, birleştiren partiyiz. AK PARTİ Hacıbektaş Belediye Başkan adayımız Şenay Gök ile bir ve beraber olarak kazanan Hacıbektaş olacak." dedi.

‪AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Hünkar KYK Öğrenci Yurdumuzun müdiresi Gülçin Hava GÜLTEKİN’i ziyaret ederek yurdumuz hakkında bilgi aldık ve ardından ülkemizin geleceğindeki sahipleri olan genç kardeşlerimizle hasbihal ettik. Mart’ta kadar sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadan AK Gelecekler için Şenay GÖK Başkanımızla Hacıbektaş kazanacak, Nevşehir kazanacak gelişen ve büyüyen Türkiye kazanacak.‬" dedi.

Genel Merkez İç Anadolu bölge koordinatörü Ekrem Görçeker ;"Nevşehir Hacıbektaş’ta, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi Öğrencileri ile yerel seçim öncesi Hacıbektaş ‘ı ve Geleceğini Konuştuk. Hacıbektaş Üniversitesi Gençleri ile sohbetimizde Üniversite gençleri bizleri kendimize genç hissettirdi.. Hacıbektaş’ın değişimi gençlerin iradesi ile olacak" dedi.