AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Nevşehir'in sorunları ve projeleriyle ilgili görüştüler.

Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe ile birlikte Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergün ve Selim Gültekin'in de yer aldığı iki şehrin ortak konusu "Patates" ile ilgili yaşanan sorun ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı toplantıda, Bakan Pekcan ile istişare edildi.

Görüşme ile ilgili AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şu  ifadeleri kullandı: ''Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan Hanımefendiyi ziyaret ettik, Sevdamız Nevşehir ilimizde üretim ve ihracatın önünü açmak üzere atılacak adımlar üzerine istişare ederek taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Üreten, büyüyen, gelişen Nevşehir; Güçlü Türkiye için gayretle, samimiyetle çalışıyoruz kazanan yine milletimiz olacak'' dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Nevşehir ve Niğde Milletvekilleri olarak Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'ı ziyaret ettik. Nevşehirimiz ve bölgemizde ki Patates ihracatını ve lisanslı depoculuğu konuştuk ve taleplerimizi ilettik. Sn. Bakanımıza ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum." dedi.