AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sabah saat 03.30’da gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından, 2000 Evler Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallesi’ndeki su depolarını besleyen ana isale hattındaki ekonomik ve kullanım ömrünü tamamlamış asbestli borularının değişimi için çalışmalar sabah saat 03.30’da başladı.

Çok sayıda iş makinesi ve personel ile gerçekleştirilen çalışmaları AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, çalışmalara ilişkin AK Parti heyetine bilgiler verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "‪Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı kontrolünde, belediye emektarlarımız bugün sabah saat 4.30 itibariyle içme suyu ana isale hattı borularının değişimine Diriliş Meydanı’ndan itibaren başladı.‬ Çalışmalar tamamlandığında daha temiz içme suyuna kavuşacak şehrimize, hemşerilerimize hayırlı olsun. Bizler çalışacağız, Nevşehir kazanacak." dedi.

Açıkgöz; "AK kadrolar olarak; İl Başkanımız Rauf Yanar, İl Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Türker, Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ile çalışmaların başlangıcına refakat ettik. ‪Sevdamız Nevşehir’imiz için gece gündüz demeden çalışan AK kadrolarımıza, Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya, belediye personellerimize, tüm emektarlarımıza teşekkürler...‬" ifadelerine yer verdi.