TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki Down Sendromlu Milli Sporcu Ramazan Ünlü'yü kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, kendisini çok sayıda kişi, kurum ve kuruluşun ziyaret ettiğini ancak bu ziyaretin çok önemli ve anlamlı olduğunu vurguladı. Şentop, "Bu çocuklarımız Türkiye'nin bir gerçeğidir. Karşımızda onları engel olarak değil, Türkiye'nin ayrılmaz parçası, canımızdan, ciğerimizden bir parça olarak kabul ediyoruz. Hayata tutunabilmeleri, ayakta kalabilmeleri ve mutlu olabilmeleri için devlet elinden geleni yapıyor" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Down Sendromlu Milli Sporcu Ramazan Ünlü birlikte TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'a üzerinde Kırmızı Beyaz Türkiye yazılı formayı hediye ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra yaptığı açıklamasında; "Gazi TBMM’de ziyaretimize gelen Milli Takım özel sporcusu, hemşehrimiz Ramazan Ünlü kardeşime ve Kapadokya Mavi Umut Spor Kulübü Başkanı, Eğitimci Antrenör Tarkan Güney Hocamıza ziyaretleri için teşekkür ediyor; gönlerde her şampiyonada şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıracağına inanıyorum. Başarılar Milli Takımımız..." dedi.

Ziyarete Kapadokya Mavi Umut Spor Kulübü Başkanı, Eğitimci Antrenör Tarkan Güney'de eşlik etti.