AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulunarak; "Yeni hedef yeni güç hedef 2023 diye çıktığımız bu kutlu yolda, Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, 24 Haziran'da hep birlikte tarih yazacağız, Bu oyunu bozacağız, Nevşehir'de 3-0 kazanacağız, Sözümüz Var Koca Reis Seni Başkan Yapacağız!..." dedi.

Açıkgöz: "Bu millet 24 Haziran'da da gereken cevabı verecektir"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında iftar sonrası ziyaretlerinin durağı bu defa Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çiftlik ve Basansarnıç köylerine oldu. Açıkgöz açıklamasında; "Çiftlik ve Basansarnıç köylerimizi ziyaret ettik. “Bizim siyasetimiz vatandaşlarımıza hizmet siyasetidir. Biz, milletimize efendilik taslamaya değil hizmetkar olmaya geldik. 81 milyon vatandaşımızın temsilcisi de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dır.” dedi.

Açıkgöz yaptığı konuşmasında, "Bu seçim Türkiye tarihinin en önemli seçimi. Cumhurbaşkanlığı sistemine bu seçimle geçilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem Beştepe Külliyesi’nde hem de TBMM’de güçlü olmalı. Daha çok büyümek, hizmet ve yatırımların devamı için AK Parti'nin TBMM'deki çoğunluğu olmazsa olmaz. Hassasiyetlerimiz müşterek bu yüzden tüm Nevşehirli hemşehrilerimizden destek ve dualarını istiyorum" dedi.

24 Haziran'dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak...

Açıkgöz; "Yüce Milletimiz, daha önce kendine bu kadar değer veren, kendinden olan, bu kadar samimi, içten, doğal bir Cumhurbaşkanı görmedi, Allah kendisinden razı olsun, başımızdan eksik etmesin, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdogan'a sahip çıkmak siyaset değil, vatan meselesidir.
Vakit Türkiye Vakti
Allah Bizimledir..."

Nevşehir'imiz ayakta...

24 Haziran’da;

‪GÜÇLÜ MECLİS,

‪GÜÇLÜ HÜKÜMET,

‪GÜÇLÜ TÜRKİYE ‪için,

Durmak Yok Yola DEVAM...!

‪Vakit Nevşehir Vakti

‪ Vakit Türkiye Vakti