AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, beraberinde Gençlik ve spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte yapımı tamamlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. 

 2012 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilen ve temeli 2013 başlarında o dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın katılımı ile atılarak yapımına başlanan inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete giren Nevşehir Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Mustafa Açıkgöz, şehrimizin spor alanında önemli bir esere daha kavuşmakta olduğunu belirterek 7 Milyon T.L tutarındaki kapalı yüzme havuzunun 500 kapasiteli seyirci tribünleri ile yarı olimpik müsabakalara ev sahipliği yapabileceğini belirtti.

Nevşehir  tarihinin en büyük spor yatırımlarından olan ilk ve tek yarı olimpik yüzme havuzunun hizmete girmiş olmasının mutluluğunu yaşadığını belirten Açıkgöz: “Spor Kompleksi içerisinde yapımı tamamlanan AK Parti iktidarımızın Spor anlamında şehrimize kattığı en önemli eserlerden birisi olacak ve Nevşehir'de bu alandaki önemli bir boşluğun doldurulacak Kapalı yüzme havuzu tesisimiz Nevşehir halkımızın hizmetine sunuldu” dedi.

Açıkgöz İl Müdürü Ünlüer'e de teşekkür ederek, Yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda incelemelerde bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür eder, Nevşehir' imize hayırlı olmasını dilerim dedi.