AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Erken Genel Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'i karış karış dolaşarak işyerlerini, ilçe, belde, köy ve mahalleleri ziyaret ediyor. Açıkgöz'ün seçim ziyaretleri kapsamında bugünkü durağı ise Acıgöl İlçesine oldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran seçimleri kapsamında Acıgöl ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Açıkgöz: "Acıgöl merkez esnaflarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. “24 Haziran seçimlerinde ilk defa sandıkta, ülkeyi kim yönetecek ona milletimiz karar verecek. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’la milletimizin partisi AK PARTİ ile Durmak Yok Yola Devam” dedi.

“BİZİM SİYASETİMİZ SAMİMİYET SİYASETİDİR”‬

Acıgöllü Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Açıkgöz; "Yeni rekorlar için, ‪rekorlar ilçemiz ACIGÖL’deyiz. ‬Biz her zaman olduğu gibi milletimizin karşısına yine riyasız, hesapsız kitapsız, tamamen hasbi bir şekilde çıkıyoruz. AK PARTİ, milletimizin partisidir. Sn Recep Tayyip Erdoğan milletimizin adayıdır. "dedi.

Acıgöl Vekilini bağrına bastı...

Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın seçime yönelik büyük bir teveccühünün olduğunu söyleyen Açıkgöz, Acıgöllü vatandaşlara "24 Haziran’da rekor bir oyla siyaset tarihine geçeceğimize inanıyorum" dedi. 

“Güçlü İktidar, Daima İstikrar” 

“24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Şu ana kadar izlenimlerimiz, vatandaşımızın büyük bir teveccühü var. Seçimin önemini vatandaşımız bizden daha iyi anlamış bir durumda. Allahın izni Nevşehir halkımızın teveccühleri ile 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza sözümüzü tutacağız 3-0 yapacağız..."dedi.

Açıkgöz'e Acıgöl ziyaretlerine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti 26.Dönem Milletvekili Ebubekir Gizligider, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl İlçe Baikanı Ramazan Gül ve partililer eşlik etti.

Yoluna, "Durmak Yok Yola Devam" diyerek çıkan Açıkgöz, günün ilk ışıklarıyla başladığı çalışmalarını gecenin geç saatlerinde sahura kadar sürdürüyor. Tüm gün boyunca sürdürdüğü ziyaretlerde vekilin hızına yetişemeyen beraberindekiler 'Milletvekili Açıkgöz'ün Maşallahı var adeta Nevşehir'in Evliya Çelebisi gibi.' diyerek espri yaptı.